FM Telecom geeft 1000 minuten gratis bellen weg aan nieuwe 3CX partners.

3CX is een open standaard, software gebaseerde PBX die werkt met populaire IP-Telefoons, SIP trunks en Gateways. Het is een complete Unified Communications oplossing, met functies als web conferencing, aanwezigheid, softphones, smartphone clients en meer – zonder de hoge kosten en beheerders problemen van een ’ouderwetse’ PBX. Via de 3CX website kan de software downloaden, nu inclusief 1 jaar gratis licentie.

De FM Telecom SIP Trunk is volledig gecertificeerd door 3CX, hiermee bent u verzekert van een goede service en krijgt altijd technische ondersteuning van 3CX en FM Telecom. Eigenlijk moeten alle telecom partners het eens proberen. Daarom bieden wij via een tijdelijke actie de mogelijkheid aan alle nieuwe FM Telecom partners om de eerste 1.000 minuten kosteloos te bellen. Op deze manier kan je samen met een 3CX telefooncentrale binnen een paar uur al volledig online zijn. Om onverwachte kosten te voorkomen stellen we een credit limiet in van 50 euro. Om gebruik te maken van dit aanbod vul je de gegevens in op ons contactformulier of stuur je een email aan helpdesk@fmtelecom.nl, je ontvangt dan de login gegevens voor de SIP trunk. De SIP trunk is eenvoudig in te stellen, extra informatie staat online bij de 3CX: handleiding

Betaalbaar, eenvoudig te installeren en beheren

De 3CX prijsstelling is gebaseerd op gelijktijdige gesprekken en niet op het aantal extensies, wat de aanschaf- en uitbreidings-kosten van de PBX betaalbaar maakt. Het omvat een web-gebaseerde beheerders console en het draait op reguliere OS wat installatie en beheer zoveel eenvoudiger maakt. Installeren neemt een paar minuten in beslag en 3CX draait op een bestaande server (niet noodzakelijkerwijs).

  • Plug en Play met IP Phones, Gateways & SIP Trunks
  • Geen licentie per extentie
  • Virtualiseer of Installeer op bestaande Server

Direct te gebruiken Unified Communications

Met de direct te gebruiken Unified Communications functies als Aanwezigheid, Fax & Voicemail naar email en instant messaging zal de productiviteit van uw werknemers doen verhogen. 3CX heeft geïntegreerde web-conferencing zonder plug-in met functies voor ultieme samenwerking.

  • De aanwezigheid van collega’s zichtbaar
  • Zend Faxen & Voicemails naar Inbox
  • Web conferencing voor iedereen

Softphones voor Mac, Windows, iOS en Android

Mobiliteit is voor 3CX een ‘fluitje van een cent’ het bevat krachtige softphones voor Mac en Windows alsook smartphone clients voor iOS en Android. Ontvang gesprekken op uw kantoor extensie of op uw smartphone of beheer uw bureau telefoon vanaf uw desktop (bureaublad) met CTI mode. Snijd in de mobiele kosten van uw bedrijf, verhoog de productiviteit van uw werknemers en de mobiliteit zonder extra kosten

  • Gebruik uw extensie overal
  • Eenvoudig te configureren en Beheren
  • Integreert met Office 365, Google, Outlook en Meer!