Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel van FM Telecom maakt een koppeling van een point-to-point verbinding op ethernet VLAN circuits en het FM Telecom edge netwerk. De glasvezeldienst wordt aangesloten op de locatie van de klant en is inclusief een Network Termination Unit (NTU). Deze NTU zorgt voor de connectie van de klantlocatie met het FM Telecom netwerk. De NTU is aangesloten op het ethernet op basis van een single optical fiber.

Voordelen

  • Uptime van zakelijk glasvezel is 99,9%
  • Snelheid is ‘onbeperkt’ en gegarandeerd: ook meer dan 1 Gb/s is mogelijk!
  • Alle diensten combineren over één lijn
  • Tot 64 IP adressen mogelijk
  • Klaar voor werken in de cloud

Mogelijkheden zakelijk glasvezel

Dankzij zakelijk glasvezel van FM Telecom kunt u alle diensten combineren over één lijn. Of het nu gaat om Alarm over IP, PIN over IP, het koppelen van vestigingen, meer bandbreedte of een hoge uptime: FM Telecom glasvezel biedt het allemaal. Daarnaast is een glasvezelverbinding uitermate geschikt voor VoIP.

Overal leverbaar

Zakelijk glasvezel van FM Telecom is overal in Nederland beschikbaar tegen scherpe tarieven. Via onze postcode check kunt u de tarieven opvragen. Wanneer het eenmalige aansluittarief onbekend is, rekenen we graag uit tegen welk tarief wij glasvezel voor uw locatie aansluiten.

Altijd conform uw behoefte

Zakelijk glasvezel is leverbaar in verschillende bandbreedtes en is altijd synchroon. Afhankelijk van uw wensen levert FM Telecom glasvezelverbindingen van 10 Mb/s om 10 Mb/s tot en met 1 Gb/s om 1 Gb/s. Naast snelheid is betrouwbaarheid van groot belang. FM Telecom is niet voor niets één van de grootste leveranciers van zakelijk glasvezel. Dagelijks sluiten we bedrijven aan op het supersnelle glasvezelnetwerk.

Standaard topsnelheid

Standaard levert FM Telecom een glasvezelverbinding die tot 1 Gb/s gebruikt kan worden. Op de glasvezelverbinding levert FM Telecom diverse bandbreedtes. Door deze techniek kunt u bij FM Telecom op één verbinding meerdere bandbreedtes bestellen. Bijvoorbeeld 10 Mb voor internetgebruik, 4 Mb voor VPN en 2 Mb voor VoIP.
Doordat de bandbreedtes van elkaar zijn gescheiden (als een snelweg met doorgetrokken streep), is de bandbreedte te allen tijde volledig beschikbaar.