Zakelijk VDSL

Met zakelijk VDSL van FM telecom beschikt u over een supersnelle maar tegelijkertijd ook betrouwbare en veilige internetoplossing. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over internet, PIN, alarm en e-mail. VDSL is de opvolger van ADSL en haalt snelheden tot 50 Mb/s. Supersnel, stabiel, professioneel en betrouwbaar internet dus. Zonder datalimiet, maar wel met heldere garanties.

VPN

Werken, op welke locatie u dat wilt. Wij realiseren koppelingen tussen vestigingen. Een goede manier om dit te realiseren is via een VPN. Zo heeft u altijd verbinding met uw interne netwerk.

Alarm over IP

FM Telecom heeft de grootste meldkamers in Nederland aangesloten op het netwerk. Door de NCP certificering van FM Telecom wordt de Alarm dienst van Business VDSL ondersteund door het Verbond van Verzekeraars.

PIN over IP

Uw PIN-terminal is, via een zakelijk VDSL verbinding van FM Telecom, direct aangesloten op het netwerk van Equens. Daar worden al uw transacties, PIN, Chipknip én Creditcard verwerkt. Meerdere terminals zijn probleemloos aan te sluiten. Transacties zijn snel, binnen enkele seconden, afgerond. Daarnaast betaalt u geen kosten per transactie.

Zakelijk VDSL is geschikt voor de toekomst, zoals de nieuwe chiptechnologie EMV. Net zoals Alarm over IP, is PIN over IP geheel kosteloos.

Mogelijkheden zakelijke VDSL internetverbinding

  • Tot 50 Mb/s downloaden
  • Veilig en stabiel internetten
  • Mail en surfen, middelzware bestanden
  • VPN opzetten
  • Eenvoudig upgraden
  • Geschikt voor PIN en Alarm

Zorgeloos en flexibel online ondernemen. Via onze internetverbindingen. Dat is wat duizenden klanten van ons doen. We zijn er trots op. Kiest u ook voor zakelijk VDSL?

Tarieven zakelijk VDSL

 Maandelijkse kostenEenmalige kosten
VDSL Internet Verbinding 50/5 Mbit/s € 40,00€ 45,00
4 Extra IP adressen € 12,00€ 0