Verbonden met de wereld

Het is een gek idee, dat die ene kabel je verbindt met de andere kant van de wereld. Dat je met één druk op de knop een bestelling plaatst in China en een minuut later in de VS. Deze ene aansluiting heeft ons leven zodanig veranderd dat we niet meer zonder kunnen. Niet privé, en al helemaal niet zakelijk.

Altijd aangesloten en razendsnel

De internetverbindingen van FM Telecom zijn er voor iedere organisatie, van eenmanszaak tot een grote onderneming. We bieden alle soorten internetverbindingen, maar altijd stabiel, veilig en razendsnel.

ADSL, VDSL, SDSL

Deze vorm van breedbandinternet komt in drie smaken. ADSL en VDSL zijn beiden goede keuzes en zorgen voor snelle en stabiele verbindingen. FM Telecom adviseert welke aanbieder het beste bij jouw situatie past. ADSL en VDSL zijn verkrijgbaar tot een snelheid van 50 Mbit/s down- en 5 Mbit/s upload.

SDSL kent geen ‘line sharing’ en daardoor is de bandbreedte voor zowel down- als uploaden gelijk. De downloadsnelheid ligt echter lager dan bij ADSL en VDSL. Als je veel bestanden heen en weer stuurt tussen locaties is dit een geschikte keuze omdat er uploadsnelheden van 9 Mbit/s gehaald worden.

Ethernet over koper

Bij internet via een koperlijn worden vaak meerdere bestaande lijnen met elkaar gecombineerd. Het is een voordelig alternatief voor glasvezel en er kunnen down- en uploadsnelheden gehaald worden tot ± 20 Mbit/s.

Internet via Ethernet over koper zorgt voor een veilige en stabiele verbinding zonder grote investering in de aanleg. Daarnaast is deze vorm van internet vaak sneller te leveren dan de andere verbindingssoorten. Er zijn ook mogelijkheden voor meerdere vaste IP-adressen voor vaste apparaten zoals een server of NAS die ook buiten het netwerk toegankelijk moeten zijn.

Glasvezel

FM Telecom levert twee soorten glasvezel. Voor industrieterreinen en kantoorcomplexen leveren we zakelijk glasvezel. In de gebieden waar glasvezel proactief wordt uitgerold kunnen we ook MKB Fiber leveren. Waar zakelijk glasvezel geschikt is voor grote hoeveelheden dataverkeer voor bedrijven, is MKB Fiber vooral geschikt voor thuis- en klein zakelijk gebruik. Hiermee breng je de thuiswerkomgeving naar een hoger niveau.

Glasvezel heeft grote voordelen omdat de bandbreedte vrijwel oneindig is en er hele hoge snelheden (±1 Gbit/s) voor zowel down- als upload kunnen worden gehaald.