Supersnel en betrouwbaar glasvezel internet

Met glasvezel ben je altijd verbonden. De uptime van glasvezel is 99,9% en daarmee is het de meest betrouwbare en stabiele verbinding. Het bandbreedte verbruik is daarnaast onbeperkt en daardoor heb je feitelijk aan één glasvezellijn genoeg om je hele kantoor te voorzien van snel en stabiel internet.

Twee keuzes

We bieden twee opties: MKB Fiber en Zakelijk Glasvezel. MKB Fiber (of MKB Glasvezel) is breed beschikbaar op alle locaties waar glasvezel proactief wordt uitgerold door kabelmaatschappijen. Op de meeste locaties in de Randstad en rondom grote steden is dit meestal het geval.

Door het verschil in bandbreedtes is MKB Fiber geschikt voor thuis en klein zakelijk gebruik (tot ± 25 werkplekken). MKB Fiber levert standaard één vast IP-Adres wat gebruikt wordt voor de hele aansluiting. Internetverkeer wordt verdeeld over alle apparaten en netwerk toebehoren wat kan leiden tot een lagere verbindingssnelheid als het “druk” is op de lijn.

Zakelijk glasvezel wordt voornamelijk aangelegd op aanvraag, wij verzorgen dit veel voor industrieterreinen en kantoorcomplexen. Zakelijk glasvezel is uitermate geschikt voor grotere verbindingen, zelfs boven 1 Gbit/s. De uptime van deze verbinding is 99,9% waardoor een back-up lijn in vele gevallen niet nodig is. Door de grote bandbreedte is het mogelijk om veel apparaten tegelijkertijd toegang tot internet te leveren, denk hierbij aan werkplekken, telefooncentrales en -toestellen, servers en NAS-oplossingen. Ook is het mogelijk om meerdere vaste IP-adressen te koppelen aan één verbinding waardoor belangrijke netwerkapparatuur ook extern beschikbaar kan worden gemaakt middels een vast IP-adres.

Het juiste advies

Een goed advies helpt bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. We brengen in kaart welke apparatuur toegang tot het internet nodig heeft en wat de bandbreedte zou moeten zijn om soepel en efficiënt te werken.