Maak kennis met 3CX

3CX is een uitgebreide telefooncentrale die werkt met populaire IP-Telefoons, SIP trunks en Gateways. Het is een complete Unified Communications oplossing, met functies als web conferencing, aanwezigheid, softphones, smartphone clients en meer – zonder de hoge kosten en beheerders problemen van een ’ouderwetse’ PBX.

Via de 3CX website kan de software downloaden, nu inclusief 1 jaar gratis licentie. Het grote verschil met de andere telefooncentrales is dat deze software zeer uitgebreid is, maar toch eenvoudig is om te gebruiken en te beheren.

Betaalbare en eenvoudige oplossing

De 3CX prijsstelling is gebaseerd op gelijktijdige gesprekken en, in tegenstelling tot veel andere oplossingen, niet op het aantal extensies, wat de aanschaf- en uitbreidings-kosten van de PBX betaalbaar maakt. Het omvat een web-gebaseerde beheerders console en het draait op bijna alle reguliere operating systems. Dit maakt de installatie en het beheer zoveel eenvoudiger. Installeren neemt een paar minuten in beslag en 3CX is direct beschikbaar.

  • Plug-and-Play met IP-Telefoons, Gateways & SIP Trunks
  • Geen licentie per extentie maar per gelijktijdig gesprek
  • Virtualiseer in de Cloud of installeer op bestaande Server

Unified Communications

Met de direct te gebruiken Unified Communications functies als Aanwezigheid, Fax & Voicemail naar email en instant messaging zal de productiviteit van uw werknemers doen verhogen. 3CX heeft geïntegreerde web-conferencing zonder plug-in met functies voor ultieme samenwerking.

  • De aanwezigheid van collega’s zichtbaar
  • Zend faxen en voicemails naar een e-mail inbox
  • Web conferencing voor iedereen

Softphones voor alle apparaten

Vast naar mobiel (VAMO) integraties zijn super eenvoudig in te regelen met krachtige softphones (apps) voor smartphones (iOS en Android), maar ook voor Mac en Windows apparaten. Ontvang gesprekken op kantoor én onderweg op een vast nummer en bel klanten of leveranciers met een vast nummer vanaf je mobiel of laptop. Verhoog de productiviteit, mobiliteit en efficiëntie terwijl u kosten bespaart op mobiele kosten.

Integratie met Microsoft Outlook en Teams

3CX bevat ‘out of the box’ met meerdere integraties zoals een koppeling met Microsoft Outlook. Met deze extensie bel je direct vanuit je Outlook contactenlijst via je PC of laptop en werkt samen met je agenda om je beschikbaarheid in te stellen. Daarnaast wordt het bellen vanuit een e-mail mogelijk gemaakt met de “click to call” functionaliteit waarbij alle telefoonnummers klikbaar worden gemaakt. Dit laatste is een verademing voor gebruikers die nog altijd nummers van websites moeten overtypen. Deze Chrome koppeling zorgt voor minder fouten en minder werk.

3CX Partner

Platinum 3CX Partner

FM Telecom is Platinum 3CX partner en gecertificeerd voor het installeren, beheren en onderhouden van het 3CX systeem op locatie, servers en in de cloud. Onze medewerkers zijn daarmee experts op het gebied van VoIP technologie en lopen voorop als het gaat om nieuwe functies en integraties.

Wil je eens kennismaken met de kracht van onze 3CX oplossing en zelf het gemak ervaren? We komen graag bij je langs of maken digitaal een afspraak om te laten zien hoe eenvoudig het beheer geregeld is.