Altijd bereikbaar

Met een zakelijk mobiel abonnement ben je altijd bereikbaar. FM Telecom is partner van meerdere mobiele operators waardoor we altijd voor jou de best passende oplossing vinden.

Wij hebben GSM meet apparatuur en kunnen op locatie  een controle doen van de provider die het beste signaal heeft, waardoor uw gebruikers zijn verzekerd van het beste resultaat. Zo ben je verzekerd van optimale bereikbaarheid in heel Nederland én daarbuiten.

Een oplossing voor elke situatie

Zakelijk onbeperkt bellen, onbeperkt internet of juist volledig maatwerk samenstellen voor de hele organisatie. Met de bundels van FM Telecom is er een oplossing voor elke situatie. Wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste abonnementsstructuur die past bij hoe jouw bedrijf werkt.

Groepsbundels

FM Telecom biedt ook meerdere soorten groepsbundels. Bijvoorbeeld voor het delen van belminuten onder alle lopende abonnementen of juist het delen van MB’s zodat iedereen voldoende data heeft. Alle individuele bundels worden eerst verbruikt, pas als deze op zijn wordt gebruik buiten de bundel gerekend. Iedereen spaart automatisch ongebruikte minuten, sms’jes en MB’s binnen de groepsbundel die 6 maanden lang gebruikt kunnen worden.

Meer informatie nodig? Bel ons even op.

Neem contact met ons op