IT & Telecomoplossingen voor MKB en grootzakelijk

We snappen dat je door de bomen van alle mogelijkheden soms het bos niet meer ziet. FM Telecom is er om jou door dit bos heen te leiden en te begeleiden. Zo ben jij altijd verbonden met de professionals en bedrijven met wie jij wilt. Of je nu een bedrijf met 1 of 1.000 medewerkers bent, onze oplossingen zijn schaalbaar en modulair waardoor we de juiste oplossing kiezen voor iedere situatie.

Ontdek onze dienstverlening.

Bereikbaar via internet en telefonie, maar ook optimale netwerk- en computerbeveiliging en zo min mogelijk veiligheidsrisico’s. Wij bieden hiervoor de totaaloplossing die we specifiek voor jouw bedrijf en behoefte samenstellen. Zo heb je in één klap een veilig netwerk, goede service en ben je altijd verbonden met de (zakelijke) wereld om je heen. Wij kijken naar wat jouw bedrijf nodig heeft en in welke klantomgeving jij je bevindt, zodat je optimaal en efficiënt kunt werken. Altijd verbonden, altijd veilig en altijd betrouwbaar. Dat zijn onze IT en telecomoplossingen.

MKB

Altijd verbonden met jouw klanten op de belangrijkste momenten Bekijk onze oplossingen

Grootzakelijk

Enterprise oplossingen van het hoogste niveau. Bekijk onze oplossingen

Retail

Winkel of restaurant direct verbonden met de wereld aan klanten. Bekijk onze oplossingen

Thuiskantoor

Een veilige verbinding voor je medewerkers en hackers buiten de deur. Bekijk onze oplossingen

Resellers

Word partner en sluit je aan bij ons altijd groeiende partner netwerk. Bekijk onze oplossingen

Verbindingen goed geregeld.

Of het nu gaat om een VoIP-centrale in de cloud, mobiele abonnementen of internetaansluitingen voor je kantoor. Wij zorgen voor een goed en stabiel netwerk voor jou en je medewerkers. We leveren de apparatuur, abonnementen en de installatie. Daarnaast ben je verzekerd van:

  • 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar
  • Uptime garantie van alle services en proactieve monitoring
  • Een groot partner netwerk voor end-to-end begeleiding

Alles in één, zonder gedoe.

Bellen zonder telefoons is als timmeren zonder hamer of als wielrennen zonder fiets. Wij leveren je gebruiksklare telefoons. Deze sluit je aan op je internetverbinding en je kunt direct bellen. En ben je regelmatig onderweg? Dan schakel je eenvoudig je nummer door naar je mobiele telefoon. Ook kun je via onze 4G App je bereikbaarheid beheren en je kunt er zelfs mee bellen. Wil je ook bereikbaar zijn op je zakelijke nummer via het normale mobiele netwerk als je smartphone even geen internet heeft? Zelfs daar hebben we een kosten efficiënte oplossing voor door een slimme koppeling op het reguliere GSM netwerk.

Bekijk het aanbod op uw adres

Controleer eenvoudig en snel welke internetdiensten wij op uw adres kunnen leveren met onderstaande postcodecheck.

Meer informatie nodig? Bel ons even op.

Neem contact op