Grootzakelijke communicatie

Altijd en overal kunnen communiceren met je collega’s en (potentiële) klanten, en dat ook nog op een veilige en eenvoudige manier. De combinatie van betrouwbare diensten die ook schaalbaar zijn. Onze grootzakelijke oplossingen zijn er speciaal op gericht om in deze wensen te voorzien.

Samen aan de slag.

Onze medewerkers hebben decennia bij de grootste telecom leveranciers gewerkt en diensten geleverd aan de grootzakelijke markt. Bij FM Telecom zijn klanten geen nummer, wij kennen onze klanten en bouwen een band met hen op. Wij weten als geen ander dat een goede service extreem belangrijk is en dat merken onze klanten.

VoIP in de Cloud of hosted

Geen dure investeringen meer in fysieke telefooncentrales. VoIP is de oplossing voor de bereikbaarheid van jouw organisatie en vereenvoudigt de communicatie met je klanten en collega’s.

We hosten de telefooncentrale op onze eigen cloud of plaatsen deze in een VPS-omgeving. Ook kunnen wij de omgeving lokaal bij de klant plaatsen, de opzet is geheel afhankelijk van jouw wensen. De inrichting, het beheer en onderhoud worden vaak volledig uit handen genomen en zorgt ervoor dat jouw IT’ers zich bezig kunnen houden met belangrijkere zaken. Echter heeft de IT’er wel de mogelijkheid om alles zelf te doen, zo zijn wij een echte partner van onze klanten.

Altijd overal bereikbaar.

Wij zorgen dat je áltijd bereikbaar bent wanneer jij dat wil. Met slimme belschema’s, apps en doorschakelmogelijkheden komt jouw klant altijd bij de juiste afdeling of medewerker.

Het is ook mogelijk om jouw VoIP omgeving direct in Outlook en Teams te integreren waardoor je direct kunt bellen vanuit deze applicaties. Of gebruik de app om telefoonverkeer door te schakelen naar je mobiele telefoon met één druk op de knop. Zo makkelijk kan het zijn.

Wij zijn volledig gecertificeerd op alle telefooncentrales die wij leveren, zo zijn wij platinum partner van 3CX en zelfs preferred SIP provider in Nederland. Ook hebben wij eigen PoraOne redundante proxy omgevingen waardoor we van het begin tot het eind controle hebben over de dienst en beschikbaarheid.

Internetaansluiting

We leveren alle soorten internetverbindingen. Of het door een glasvezel-, koper- of analoge lijn gaat. We realiseren een stabiele verbinding en kunnen dit aanvullen met één of meerdere back-up lijnen zodat het kantoor en diens netwerken altijd toegankelijk zijn voor jouw medewerkers, waar ook ter wereld. Wij kijken naar jouw specifieke wensen en de mogelijkheden op locatie. Omdat we verschillende dragers selecteren ben je altijd online en merk je vaak pas dat er een storing is op het moment dat wij jou bellen en dit doorgeven. Proactief is onze voorkeur waardoor we klanten ontzorgen. De technische mogelijkheden gaan ver, we realiseren voor een aantal klanten zelfs oplossingen waarbij de backup verbinding via een andere drager dezelfde IPv4 adressen gebruikt als de hoofdverbinding (bijvoorbeeld glasvezel). Hierdoor blijven VPN’s werken, servers bereikbaar en whitelists eenvoudig en functioneel.

Beveiliging op orde

Een goede beveiliging begint bij de voordeur. Je laat immers ook niet je voordeur open staan als je van huis gaat. De digitale voordeur begint bij inkomend en uitgaand internetverkeer. Het is van groot belang dat de internetverbinding veilig is. Daarom werkt FM Telecom met de beste firewalls en hebben we experts in dienst die jou kunnen adviseren en indien gewenst ook trainingen geven aan de gebruikers.

Vaak combineren wij dit met virusbeveiliging om zo hackers en andere cybercriminelen buiten de deur te houden. Vooral bij grote organisaties verzorgen wij de beste combinatie van veiligheid en gebruikersgemak. Naast het beveiligen van het netwerk en servers/apparaten, zijn wij Gold Partner van Mobotix, de Duitse fabrikant van de beste beveiligingscamera’s en intercoms in de wereld waarmee we jouw kantoren fysiek kunnen beveiligen.

VPN

Onze VPN-verbinding is gebruiksvriendelijk en draagt bij aan de veiligheid van het kantoor- en thuisnetwerk. Het maakt niet uit waar je medewerkers zijn want met de VPN-verbinding lijkt het net of je op kantoor bent. Vanuit het thuiskantoor, in de trein of in een lunchroom, je hebt altijd toegang tot (klant)bestanden en kritische bedrijfsdatabases; altijd op een veilige manier.

Virtual Private Servers

Of je nu een VoIP centrale in de cloud wil draaien of een bedrijfsapplicatie die altijd en overal toegankelijk moet zijn. FM Telecom levert, beheert en onderhoudt de VPS waardoor deze altijd veilig en bereikbaar is. Vaak gebruiken klanten de VPS om 3CX in de Cloud op te draaien, dit kunnen kleine servers zijn maar ook premium servers die volledig redundant zijn uitgevoerd.

Meer informatie nodig? Bel ons even op.

Neem contact met ons op