Oplossingen voor het MKB

Ken je dat? Je bent even de deur uit of jullie zijn nét in een vergadering als de telefoon gaat. Een potentiële klant die je niet wilt missen! Wij bieden de oplossing zodat klanten je altijd kunnen bereiken, en je dus geen nieuwe kansen en inkomsten misloopt.

Ben je veel onderweg? Je kunt eenvoudig je beloproepen op je vaste nummer doorschakelen naar je mobiele telefoon. Zo ben je altijd verbonden, ongeacht waar jij je bevindt. Iedere MKB onderneming is anders, maar de rode lijn die wij zien is de wens om op een eenvoudige manier de juiste technische functies en diensten te gebruiken. Onze experts kennen alle functies en mogelijkheden en presenteren de paar functies die het verschil maken bij de dagelijkse werkzaamheden in jouw onderneming.

Altijd bereikbaar.

Voice-over-IP telefonie zorgt voor veel flexibiliteit en onze telecomoplossingen groeien mee met jouw bedrijf. Met VoIP-toestellen heb je enkel een internetkabel nodig om te kunnen bellen, vanaf elke locatie. Daarnaast is het toevoegen of verwijderen van nieuwe gebruikers of telefoonnummers snel te regelen en wordt het maandbedrag aangepast. We leveren zelfs oplossingen waarbij de groei van het aantal gebruikers geen directe invloed heeft op de kosten. Dit biedt veel flexibiliteit in kosten én bereikbaarheid.

Daarnaast zijn je medewerkers en jij zelf goed bereikbaar door een directe integratie met je mobiele telefoon. Je kan zelfs uitbellen met een vast nummer via de gebruiksvriendelijke app. Ideaal voor thuiswerkers of medewerkers die veel onderweg zijn.

Altijd online.

Een goede en stabiele internetverbinding is de ruggengraat van je bedrijf. Valt het internet onverwachts weg, dan kan je tegenwoordig bijna niks meer. FM Telecom werkt samen met alle grote providers om zo een stabiel netwerk te creëren voor kantoren. Zo realiseren wij ook bijvoorbeeld back-up verbindingslijnen die we combineren zodat je altijd online bent. Valt één van de lijnen uit, dan pakt de ander het automatisch op, zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Afhankelijk van je specifieke locatie kunnen wij precies zien wat de beste backup verbindingen zijn.

Altijd veilig.

Met een toenemend aantal cyberaanvallen ben je op je hoede. Maar hoe voorkom je dat één van je medewerkers nu net op dat verkeerde linkje klikt waardoor je systeem op zwart gaat? Met de beveiligingsmaatregelen van FM Telecom ben je verzekerd van gedegen beveiliging en houd je hackers buiten de deur.

Denk bijvoorbeeld aan een firewall die het inkomende en uitgaande verkeer filtert of een VPN-verbinding voor thuiswerkers die via deze verbinding verzekerd zijn van een solide en veilige verbinding met het netwerk op kantoor. Maar ook aan software op de computers en smartphones, zo leveren wij een gelaagde beveiliging op zowel internet en netwerk als de applicatie laag.

Meer informatie nodig? Bel ons even op.

Contact