Word vandaag nog 3CX Partner

FM Telecom is platinum partner van 3CX, daardoor kunnen wij alle onderdelen leveren die nodig zijn voor een complete telefonie oplossing. Wij combineren dat met de kennis en service die nodig is om de dienst succesvol te leveren aan je klant. Ook bieden wij onze partners hogere kortingen dan zij zouden krijgen als ze direct bij 3CX klant zouden zijn. Je kan dus gelijk beginnen op niveau en wij helpen je om complexe oplossingen eenvoudig te maken.

3CX partnerprogramma

Het 3CX partnerprogramma stelt je in staat om de voordelen van 3CX te benutten voor jouw klanten. Neem nu het prijswinnend 3CX Phone System als hosted PBX en:

  • Verlaag kosten voor telefonie tot wel 80%
  • Verbeter productiviteit met de CRM integraties en unified communication opties
  • Verbeter mobiliteit door gebruik te maken van de geavanceerde en gebruiksvriendelijke 3CX Apps voor smartphones

Transformeer jouw zakelijke communicatie en realiseer groei bij jouw klanten als nooit tevoren. Met de 3CX hosted PBX oplossing is het mogelijk om het systeem in de Cloud te gebruiken waardoor hardware, licenties, installatie en onderhoud op locatie grotendeels overbodig wordt.

Reduceer kosten tot wel 80%

De 3CX hosted PBX oplossing bevat clients voor alle smartphones en voor alle Mac en Windows apparaten. Dit zorgt ervoor dat gebruikers hun eigen extensie mee kunnen nemen, waar zij ook zijn, zonder bijkomende kosten. Verbind verschillende kantoren of thuiswerkers met elkaar en zorg voor optimale bereikbaarheid, terwijl je daarnaast direct de kosten verlaagd.

Met de ingebouwde ‘web conferencing’ functionaliteit op basis van WebRTC kunnen gebruikers overal ter wereld beeldbellen met klanten en collega’s. Daarnaast zijn er diverse integraties beschikbaar voor o.a. Microsoft Outlook en Teams waardoor bellen via laptop of PC mogelijk wordt gemaakt.

Niet alleen gecertificeerd, maar zelfs preferred SIP provider in Nederland

Onze SIP trunk is al vele jaren gecertificeerd door 3CX, dat betekent dat zij bij iedere update en upgrade controleren of alles nog naar behoren werkt voordat deze zal worden aangeboden aan alle gebruikers wereldwijd. Hiernaast is er bij een technische vraag direct te zien dat het een gecertificeerde SIP trunk betreft, waardoor de support afdeling van 3CX altijd zal helpen. Naast de certificering van onze SIP trunks zijn wij ook preferred SIP provider van 3CX voor Nederland. Daar zijn wij trots op!

3CX PBX in de FM Telecom Cloud

De 3CX hosted PBX is de ideale oplossing omdat je een dedicated PBX krijgt maar geen management overhead. Alle omgevingen draaien naast elkaar en zijn gescheiden. Hierdoor zijn jouw gebruikers altijd bereikbaar en overlappen andere gebruikers elkaar niet. Hiermee behoud je de flexibiliteit om de 3CX on-premise versie aan te schaffen, terwijl u data en instellingen in eigen beheer en onder jouw eigen controle houdt. Dit biedt schaalbaarheid over de hele linie waardoor je maximale bereikbaarheid faciliteert voor jouw klanten.

Ook kunnen wij onze partners voorzien van kant en klare SBC oplossing waardoor een stukje lokaal draait en de rest in de cloud. Zo is er voor iedere situatie een perfect passende oplossing. Wij hebben de kennis en ervaring om samen met onze partners de juiste keuzes te maken.

Enterprise opties via ‘unified communications’

In veel gevallen zijn de opties van een hosted PBX beperkt of is er weinig flexibiliteit om de instellingen te configureren. Dit is niet het geval bij 3CX. Door gebruik te maken van de eenvoudige web-based management interface heeft u volledige toegang tot enterprise PBX en unified Communications:

  • IVR/Digitale receptioniste, volledig aanpasbaar
  • Wachtrijen/ingebouwde opties voor een contact center
  • Voicemail en fax naar de inbox, aanwezigheid
  • Geïntegreerde text berichten/chat
  • Video / inclusief web conferencing

Wil je ook aan de slag met 3CX?

Neem contact met ons op