FM Telecom, altijd bereikbaar

Het doel van FM Telecom is complexe techniek vertalen naar eenvoudig te gebruiken oplossingen die het leven en werk eenvoudiger maken. We optimaliseren bereikbaarheid via een internetlijn gecombineerd met telefooncentrales.

We begrijpen als geen ander het belang van een stabiele en veilige internetverbinding, een goed werkende telefooncentrale en gebruiksvriendelijke apparatuur. Wij vinden het heel belangrijkondernemers zorgen uit handen te nemen en te zorgen dat je ‘gewoon goed bereikbaar bent’. En dat doen we, inmiddels meer dan 10 jaar.

FM Telecom

FM Telecom staat voor Fully Managed Telecom services. De nadruk bij ons bedrijf ligt op technische expertise en het leveren van diensten met een hoog serviceniveau. Wij hanteren een schaalbaar model door middel van een groei via partners, waardoor de partners op haar beurt kunnen verkopen aan de eindklanten in hun netwerk en kunnen bouwen op de in de praktijk bewezen diensten en kwaliteiten en de kennis van ons personeel en wij de techniek erachter verzorgen.

Wij leveren zelf ook diensten aan eindklanten waardoor wij bij deze klanten de volledige controle hebben op de kwaliteit van de diensten en ondersteuning. Vanwege de technische kennis van ons team en de kwaliteit van de diensten zijn er ook een aantal VIPs die bij ons een uniek totaalpakket aan IT en telecomdiensten afnemen.

FM Telecom richt zich op de zakelijk markt en levert telecom/ICT-diensten. Deze diensten bestaan uit verschillende disciplines zoals connectiviteit, telefonie (zowel vast als mobiel), video, IT-security en wifi.

Partner in de breedste zin

We helpen onze klanten bij het vinden van de juiste oplossingen, passend bij de situatie. Maar we helpen ook collega IT’ers met ons reseller aanbod en wholesale diensten. Hierbij kunnen beiden rekenen op een solide team van IT en telecom professionals.

Naast onze dienstverlening geven we ook trainingen  op allerlei vlakken om onze aangesloten partners de nodige kennis mee te geven over onze producten en oplossingen.

Gecertificeerde experts

We vinden het belangrijk dat we onze klanten altijd van de beste service kunnen voorzien. Daarom investeren we in gedegen training van onze eigen medewerkers en aangesloten partners. FM Telecom is met trots 3CX Platinum partner en Advanced Certified op alle onderdelen. Daarnaast zijn we ook gecertificeerd en partner van Mobotix en Checkpoint.

Klanten als partners

We werken met veel plezier voor onze klanten, van groot tot klein. We beschouwen onze klanten als partners waar we dagelijks mee samenwerken aan de verbetering van hun bereikbaarheid.