Oplossingen Thuiskantoor

COVID-19 heeft vele veranderingen in gang gezet. Zo werken sindsdien de meesten vanuit huis, en bouwden een deel van hun woonruimte om in een thuiskantoor. Deze thuiswerk trend zet zich in de toekomst hoogstwaarschijnlijk door, en daarom is het belangrijk om flexibel te zijn en een omgeving te creëren waar jouw werknemers veilig en effectief kunnen werken. Wij ondersteunen klanten hierbij met een combinatie van de juiste hardware en diensten.

Bereikbaarheid thuis via een vast nummer

De Vast naar Mobiel integratie zorgt ervoor dat medewerkers zowel telefoonverkeer op hun mobiel kunnen ontvangen, als uitbellen met het zakelijke vaste telefoonnummer. Zo hoeven je medewerkers niet bang te zijn dat ze ’s avonds om half 11 nog op hun mobiel gebeld worden door die klant die dan nog aan het werk is. Het is namelijk net zo snel in- als uitgeschakeld, allemaal vanuit een gebruiksvriendelijke app.

VoIP via Teams

Thuiswerkers gebruiken massaal Microsoft Teams om in contact te blijven met collega’s en klanten. Wij leveren daarom telefoons met zowel beeld- als spraakfunctie zodat je overal in huis eenvoudig een teams-gesprek opstart zonder dat je achter een vaste PC of laptop hoeft te zitten. Plug ‘m in en je kan aan de slag! Onze SIP Trunks zijn gecertificeerd op Microsoft Teams, hierdoor kunnen gebruikers ook uitbellen en gesprekken ontvangen net zoals dat kan vanaf een VoIP telefooncentrale.

VPN voor thuiswerkers

Uiteraard brengt thuiswerken veel vrijheid, maar het brengt ook problemen en extra risico’s met zich mee. Meetings met storende verbinding, uitval van connectiviteit met de database van je bedrijf en meer kans op datalekken, hackers en andere cyber crimes. Allemaal dingen die eerst centraal werden geregeld met de veilige stabiele verbinding van kantoor, maar nu vanuit je eigen thuiskantoor opgelost moeten worden.

Via een veilige VPN (Virtual Private Network) log je ook vanuit huis in op de kantooromgeving. Deze VPN is volledig versleuteld (end-to-end encryption) en zorgt ervoor dat je weer in de beveiligde kantooromgeving werkt, zodat je veilig thuis kan werken.

Je blijft altijd verbonden.

Het fysieke contact met collega’s en klanten missen natuurlijk enorm in je eigen thuiskantoor, maar met onze totaaloplossing ben je altijd verbonden, gewoon vanuit huis. Zo kun je eenvoudig (online) bellen met je vaste zakelijke nummer en heb je altijd veilige toegang tot jouw bedrijfsdatabase en belangrijke documenten.

Met onze online werkplek werk je flexibel, efficiënt en ben je toch altijd verbonden met je collega’s en klanten. Samen met je collega’s werk je slim en effectief aan nieuwe projecten en maak je optimaal gebruik van jouw online werkplek. Zo werk je toch samen op één locatie, maar wel vanuit je eigen thuiskantoor.