Onze VIP services

Wanneer je een belangrijk en/of bekend persoon bent is privacy extra belangrijk en wil je dat alles in je huis eenvoudig werkt. Al onze medewerkers die contact hebben met VIPs hebben een VOG en hebben vele jaren ervaring bij dit type klant. Wij ontzorgen en zorgen ervoor dat je gebruik kunt maken van de beste techniek zonder een expert te moeten zijn.

Wij hebben een modulair concept ontwikkeld wat als resultaat heeft dat wij techniek installeren dat perfect werkt. Denk hierbij aan de beste netwerk en internet beveiliging, zeker op de apparaten die je gebruikt, zonder dat het in de weg zit. Wij zorgen voor een ideale balans tussen gebruiksgemak en veiligheid.

Volledige ontzorging voor VIPs

Een VIP zijn kan ook betekenen dat het risico toeneemt dat je doelwit wordt van een fysieke of onzichtbare aanval. Daarentegen wil je ook zo vrij en veilig mogelijk leven, net als ieder ander. FM Telecom heeft hiervoor speciale VIP-services ontwikkelt en bij verschillende VIPs uitgerold die toepasbaar zijn op elke situatie.

Zo zorgen we voor een veilig (t)huis en integreren we systemen waardoor je hier niet langer omkijken naar hebt. Wij zijn voor de meeste VIP klanten het aanspreekpunt voor alle technische onderdelen in en rondom het huis en zorgen zo voor een eenvoudige relatie waar vertrouwen en service het belangrijkste zijn. Dit alles is ongeacht de locatie of het land, dat is waar wij ons onderscheiden van de rest.

Alarm- en camerasystemen

Een alarmsysteem is de meest fysieke vorm van beveiliging. Door een combinatie toe te passen van (slimme) camera’s en sensoren in en rondom de woning creëren we een veilig thuis voor jou en je gezin. Deze systemen werken samen en herkennen indringers die niet tot het huishouden behoren en waarschuwen bij onraad automatisch de meldkamer. Hiernaast zorgen we voor een veilige opslag van alle beelden. Wij zijn Gold Partner van Mobotix, de beste camerafabrikant van de wereld. Dit Duitse bedrijf maakt camera’s die niet te hacken zijn en de laatste technieken bevatten. Voor onze klanten laten we de camera’s op kleur spuiten door een autospuiter waardoor deze esthetisch ook perfect eruit zien.

Digitale veiligheid

Nog nooit was onze digitale veiligheid zo belangrijk als nu. Met hackers op de loer en phishing mails die niet meer van echt te onderscheiden zijn heb je behoefte aan een gedegen systeem wat je beschermt tegen deze onzichtbare aanvallen van buitenaf. Met onze slimme technologie en hardware zorgen we ervoor dat alle verbindingen in en naar de woning veilig worden gesteld.

Zo bieden we een VPN-verbinding waarmee er veilig geïnternet kan worden en antivirussoftware die Trojaanse paarden buiten de deur houdt. Deze beveiliging stopt niet als je het huis verlaat, maar ook smartphones en andere draagbare apparaten worden continu beschermd en gemonitord op verdachte activiteiten en direct geblokkeerd. Als er een app op jouw smartphone staat die iets verdachts doet, dan zal de firewall jou een melding geven waardoor je meer controle hebt over jouw eigen veiligheid.

Niets in de cloud, alles veilig binnen een eigen domein maar toch het gebruiksgemak dat je verdient.

Systeemintegratie

Alle apparatuur heeft tegenwoordig smart-eigenschappen. Van de oven die met een app te bedienen is tot de camera’s rond het huis die beelden streamen naar de cloud. Wij brengen al deze systemen samen door deze met elkaar te integreren. Wij luisteren goed naar jouw wensen en zorgen dat we op de meest eenvoudige en betrouwbare manier systemen integreren. Doordat wij veel ervaring hebben met verschillende systemen en oplossingen kunnen we goed meedenken waar nodig. Een huis vullen met technische onderdelen die moeilijk te gebruiken of onnodig zijn raden wij altijd af.

Entertainment

Of het nu gaat om een eenvoudige LG TV, een prachtige B&O TV of een geluidssysteem. Wij hebben de ervaring en kennis om jou hierover te adviseren, en uiteraard deze apparaten ook te leveren en te installeren. Dit kan gaan over ingebouwde speakers, een ‘Sonos systeem on steriods’ of een gehele bioscoop, jij kunt ervoor bij ons terecht. We adviseren je over de juiste onderdelen die bij jouw specifieke wensen passen.

Overal snel internet.

In ieder land en bij ieder huis van de VIP zorgen wij voor super snel internet dat simpelweg werkt, waar anderen geen opties zien zoeken wij naar de optimale match tussen de wens van de klant en de technische mogelijkheden van die locatie.

Experts in plaats van verkopers

Bij FM Telecom werken alleen experts, geen verkopers. Wij denken met jou mee, vaak al vanaf het moment dat een huis gebouwd wordt tot ver na het in gebruik nemen van de locatie. We hebben veel ervaring en laten dat graag zien door de nadruk te leggen of service en betrouwbaarheid.